

| OGÓLNE INFORMACJE | |
|---|---|
| Nazwa produktu | FMP 30 |
| Opis | wytłaczanka na 30 szt. jaj |
| Produkt przeznaczony jest do pakowania żywności i został wyprodukowany według standardów 9001, ISO 14001, BRC/IOP i FSC (www.fsc.org) | |
| Parametry produktu | |
| Waga produktu (6% wilgotności) | 52 g |
| Wymiary produktu | 253x 296 x 34 mm |
| Max. tolerancja wymiarów | ± 4 mm |
| Użyty materiał | 100 % makulatura (papier) |
| PAKOWANIE | |
| Liczba szt. w opakowaniu | 115 |
| Wymiary opakowania (cm) | 80 x 30 x 26 |
| Waga opakowania netto | 5,980 kg |
| Waga opakowania brutto | 6,027 kg |
| Materiał do pakowania | folia termokurczliwa, nadruk atramentowy |
| Liczba szt. na palecie | 4600 [8 warstw x 4 paczki (5*115 szt.)] |
| Wymiary palety (cm) | 130 x 80 x 255 |
| Waga palety Netto | 239 kg |
| Waga palety Brutto | 256 kg |
| Materiał do pakowania | folia strech (paleta jednorazowa) |
| Identyfikacja palety | etykieta drukowana “FMP 30, kolor, numer zamówienia i opis, kod kreskowy i data produkcji” |
| KOLORY | |
| Kolor produktu | zob. aktualny wzornik kolorów |
| TRANSPORT I MAGAZYNOWANIE | |
| Okres magazynowania: | max. 2 lata przy dotrzymaniu warunków przechowywania |
| Warunki magazynowania: | Należy chronić przed zanieczyszczeniem! Należy chronić przed owadami i gryzoniami! Należy przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim kontaktem z wodą! Należy chronić przed słońcem! Niewłaściwe manipulowanie może pogorszyć parametry jakościowe produktu. |
| Świeża żywność, która jest magazynowana nie może być uszkodzona, owoce i warzywa muszą być w całości i należy je umyć przed spożyciem.Opakowanie jest przeznaczone tylko do transportu i magazynowania świeżej żywności. | |
| Ze względu na ciągłe polepszanie jakości, zastrzegamy sobie prawo zmiany właściwości naszych produktów. W wyniku czego dane zawarte w niniejszym formularzu mogą ulec zmianie i nie są objęte umową |